Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.02.2009 04:57 - Нибиру...реалност или фантастика?
Автор: rockbul Категория: Технологии   
Прочетен: 10988 Коментари: 14 Гласове:
1

Последна промяна: 17.02.2009 19:15


 Нибиру... реалност или фантастика ?

Angel Anthony - Rockbul

Аз като много от вас съм чувал и чел за хипотетичната „Планета Х”, но това , което виждам и чета напоследък в Интернета направо ме учудва! Темата с всеки изминат ден става все по- популярна и набъбва с доста сериозни  последствия за много хора. За това седнах и се разръчках из Нета и разни там книги за да разбера до колко е реалистична тази хипотеза.

Първо името Нибиру е едно от многото имена на централният Бог  Мардук в  Шумерската цивилизация. Ето някои от тях ” Адду, Арануна, Ашару, Бел, Воин, Златният бик (телец), Асарлухи, Божествено величество, Марукка, Меродах, Мершакушу, Лугал-Диммер-Анкиа, Нари-Лугал-Диммер-Анкиа, Намтила, Намру, Ашар, Ашар-алим, Ашар-алим-нуна, Туту, Зи-аккина, Зику, Агаку, Шазу, Зиси, Сухрим, Сухгурим, Захрим, Захгурим, Енбилулу]], Епадун, Гугал, Хегал, Сирсир, Малах, Гил, Гилима, Агилима, Зулум, Мумму(Мамма), Зулум-умму, Гиз-нумун-аб, Лугал-аб-дубур, Пагал-гуена, Лугал-Дурма, Думу-дуку, Лугал-дуку, Лугал-шуанна, Ируга, Иркингу, Кинма, Е-зискур, Неберу, Енкукур”.

Защо някой е решил, че ще нарича планетата „Х”  Нибиру не мога да гадая. Значи първоисточника на идеята са намерените  седем глинени таблички ( плочки с клинопис) „ Енума Елиш”, които са разчетени и съобщават за велика космическа битка между различни богове в , която победил най- силният Мардук и така създал Земята и небето и всичко останало. Такова е било виждането на Шумерите за създаването на Вселената.

През 1976 г. Зекария Сичин предложил  удивителното  твърдение, че “Енума Елиш” е космически епос, старателно описващ образуването на Слънчевата система преди 4,6 милиарда години. Сичин, експерт по езиците на Близкия изток, си дал сметка, че описанието на “богове” всъщност  са описания на “планети”, че “ветрове” би могло да се прочете като “сателити” и че ролята на Мардук е сходна с тази на планета, позната на шумерите като Нибиру. Това е просто негово виждане и от този момент на татък се развихря невероятна буря в пресата и напоследък в Интернет. Изобретяват се и се описват какви ли не страхотии и катаклизми, който ще се случат с човечеството. И понеже много мой приятели се закачиха за такова виждане аз взех калкулатора и започнах да смятам.

Говори се, че на 21 декември 2012 година Нибиру ще бъде в опасна близост до Земята и тогава ще става, каквото ще става. Сега сме 2009 година, ако Нибиру идва на 3600 години веднъж , както твърдят „осведомените”  това значи, че за послед път Планетата „Х”  е била тук през  1591 г. пр.н.е.   или по предният път през   4591  г пр. Н.е.   Ако е вярно твърдението, че „анунаките” жителите на планетата НИбиру  са ни посетели преди 500  000 години и са засяли съзнателният живот на Земята то Нибиру  от тогава до сега ще е идвала точно 138, 8888888888888 пъти в близост до Земята.  Опитвам се да открия някои любопитни неща случили се през тези години, но не успях. Ако някои има такава информация да я даде. 138 пъти е идвала без да смятаме още колко пъти е идвала за 4, 5 милиарда години и Земята си е цяла целеничка. Може и да бъркам ама така показват цифрите. В намерените 7 глинени таблички с клинописно писмо „ Енума Елиш” е описано, че за разлика от другите планети от нашата Слънчева система планетата Нибиру, има елипсовидна орбита в посока на часовниковата стрелка, а не обратно. От сблъсък между Нибиру , с друга планета- Малдек или Тимат, се е появила Земята. Мардук, която е била огромно планетно тяло, е ударила Малдек, разбивайки половината от нея на парчета. Едно от тях е станало Луната, а другите са оформили астероидният пояс. Другата половина от планетата е преминала на нова орбита. Това е Земята.

Значи излиза, че Нибиру, която е три пъти по- голяма от Земята удря хипотетичната планета Тамат, чиито размери са приблизително размера на Земята + Луната и примерно още толкова астероиден материал и я разцепва на две, а какво става със самата Нибиру?  Оказва се , че е цяла целеничка и не само това , но и населена с „анунаки” на , които въобще не им е подействала тази космическа катастрофа и преди 500 000 години дошли отново на Земята и пренесли  интелигентният живот тук.  Не вярвам някои от вас да си представи такава космическа катастрофа и жителите на едната планета да оживеят освен ако нещата не са се случили по друг начин?  Ако приемем, че по някакъв хипотетичен начин тези „анунаки” са облагородили човешкия ген ( ама нали самата Нибиру е съвършенният Бог Мардук, защо ще праща някакви други да му вършат работата?) и след това периодично са идвали на Земята за да дават знания на нас човеците. До тук добре. Изучавайки математиката с която са си служели Шумерите откривам такъв текст. Древните Шумери  използвали няколко различни обозначения за едно и също число, в зависимост от вида реалност, която описва, примерно в записите „5 работника“ и „5 хляба“ имало различно обозначение за числото 5. Какво излиза, че такава развита цивилизация, като „анунаките” няма да  разяснят  на Земляните, абстракцията на числата и , че е без значение какво броиш философията е една и съща. Говорим за простите числа. Ако говорим за даване на знания значи нейно величество Математиката е първа в списъка. Защо тогава Шумерите са обозначавали едно и също число по различен начин и „анунаките” не са ги научили на простите истини не знам?

Вавилонската епическа поема започва така: “Енума елиш ла набу шамашу” - “Когато във висините небето не бе наименувано”. После се изброяват “боговете”, които са родени от АП.СУ (Слънцето), тогава “в сърцето на дълбините” един нов и по-силен бог, наречен Мардук, бил създаден: “Неговите членове били перфектни, извън всякакво сравнение…неподходящ за разбиране, труден за усещане. Четири били неговите очи, четири били неговите уши; когато движел устните си, огън излизал навън…   и така е рисуван той от Шумерите  „кръг с четири триъглничета- лъчи” символа на Слънцето ( до преди малко Мардук  беше планетата Нибиру, сега вече е Слънцето). Ами тогава защо на незнайната плочка където уж е показано слънцето и единадесет кръга смятани за планетите в Слънчевата система е изобразен с 6 триъгалника- лъчи ?  Толкова упорито се натъртва числото 4 , а след това го пренебрегват и го заместват с 6. Това ми прилича на смесване на две различни неща в едно. До сега е знайно, че нашата Слънчева система няма 11 планети. Така поне сме учили в училище.  Пише, че Нибиру идвайки в нашата система минава между орбитите на Марс и Юпитер и отново поема по своят път извън орбитата на Плутон. Т.е., когато е най- близко до Земята се намира на 166 мил.мили  от нас. От такова разстояние тя не би променила нищо на нашата планета.  Да , но се появява хипотезата, че при някакво странно обстоятелство на подредбата на планетите в Слънчевата система Нибиру е влязла по- навътре и е преминала между орбитите на Земята и Венера т.е на около 12, 5 милиона мили от Земята предизвиквайки библеиския потоп. Ако това е вярно действително ще се случи подобен катаклизъм, защото разстоянието е малко. Опитах се да намеря астрономически програми за симулация на планетите, но не успях. Ако някои от вас има такава нека постави изходна точка преди 13 000 години, когато се е случил потопа за да разберем имало ли е нещо необичайно в подредбата на планетите в Слънчевата система, които евентуално да докарат Нибиру в такава неприятна близост до Земята?  Не съм вещ астроном и не ми е ясно могат ли планетите така драстично да си променят орбитите? Не ми е ясно и ако съществува такава планета, която да се доближава до Венера с нейните почти 200 градуса температура и след това да си замине зад орбитата на Плутон с неговите почти – 200 градуса и на тази планета да има живот- „анунаките”?!  Не ми го побира мозъка. На най- блиската до нас планета Марс няма живот, какво да мислим за разстояния далеч зад Плутон. Няма логика някак си? Освен ако Нибиру не е някакъв космически кораб ( три пъти по- голям от Земята) захранван със собствена енергия и вече милиарди години снове на пред – на зад  из  дебрите на космоса? Какъв е смисала на такова упражнение не ми е ясно?  

Нека минем на по- съвременна вълна. След три години в 2012 Нибиру незнайно защо ( защото за сега никой не е споменал за някакво привилигеровано подреждане на планетите от нашата система през 2012 г.)  АСТРОНОМИТЕ НЕ ГО ЗАСИЧАТ И НЕ ГО ВИЖДАТ?  Привържениците на „Конспирациите” казват, че се крие. Добре крие се, но от кого и защо. Приемаме, че мнооого богатите знаят и крият по неизвестна за мен причина. Тогава защо инвестират пари и правят такива скъпи и огрмни проекти, ако знаят, че края наближава. Няма логика някак си?  Представяте ли си , че най- богатият човек Бил Геитс продължава да разработва Windows и го прави все по успешен? Защо ако знае, че краят е след 3 години? Защо в Дубай шейховете дават луди пари за невероятни проекти, които реализират? Защо Русия инвестира в газопроводи и ракети, същото прави и Америка. Няма логика да знаят, че краят наближава и да правят тези неща? Вие как мислите? Аз мисля, че всичко това е поредната  журналистическа „партенка” и тема за писане на статии и отклоняване на обществото от доста по- генерални неща. Искам да кажа с този повърхностен анализ на всички мои приятели на 21 декември 20 12 година ако сме живи и здрави да си сипят по едно и да пият за поредният свършек на света. Наздраве!



Тагове:   реалност,   Нибиру,


Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - Bravo Angele!!! Da mu mislqt &qu...
18.02.2009 06:51
Bravo Angele!!! Da mu mislqt "Anunakite". Ha Nazdrave...
цитирай
2. анонимен - Rey
18.02.2009 19:02
Много готин анализ. етох и другите постове и ставам вече постоянен посетител на вашият БЛОГ. Бъдете жив и здрав.
цитирай
3. rockbul - Rockbul
19.02.2009 02:18
Благодаря, ама не знам дали Анунаките или вярващите и плашещите се хора да му мислят. Я си живейте живота и не му мислете толкова за Нибиру. Има доста по- страшнички неща за, които трябва да мислим ! Наздраве!
цитирай
4. анонимен - serj
07.03.2009 04:41
такам значи анализа мн ми хареса ,но както каза ти ..Те невиждат и незнаят нищо ..аз си мисля.. този телескоп хъбъл нали вижда на баба си у фрачилото.. галактики и рани такива та мисалта ми е защо непуснат тоя телескоп да снима по тази планета ???
цитирай
5. анонимен - saga - нито връстниците нито планетата /,,х,, имаме предвид /
16.03.2009 07:07
единственото нещо,което знам,е ,че някъде има някой, който знае - или почти всичко знае, и че той в същност е свързан с планетарната еволюция- и че на нас не ни е дадено ,колкото него някога да знаем или още по-малко...не че аз з н а м това ,разбира се - а допускам,че го знам. - ние само се с ъ б у ж д а м е , за тези големи мистични теми . и това е добре.и в реда на нещата .и е достатъчно - мисля си аз.хубаво е / това все пак си е мое мнение / ,че има будни,мислещи момчета и момичета /допускам - н е - з н а м ,че повечето мои връстници - и други /аз съм на 43 /- хич не ги интересува , какво са те самите или как се случват , и защо ,подобни събития и колизии,надминаващи елементариите на смахнатия бит.- не че той е тъй лош .- но те само в него стоят.- едно и също правят - един и същ го правят : - един смахнат бит ... и ако някой заговори на тези теми - някой които не ,,стои,, в телевизора - те гледат като приспани кози / туй пък що тъй го писах !.../ - много елементарни хора има наоколо и аз се радвам , по мой си начин , без да се познаваме - а и не е толкова важно - че в и е не спите и че съзнанието ви /или подсъзнанието?/ не е така в ъ р з а н о ...вярно е също и че понякога ,,изследователите,, на космогониите и други висши истини изпадат / някои / в еуфории - но пък и ,,материята ,, ,,си я бива,, . с подобни неща човек трябва да е много внимателен и да подхожда умно...такива мисли ми минават в главата ............................... P.S. не знам дали съм се справил със запетайките и тиретата, но поне можем да се посмеем.а иначе никак не е смешно : - нито връстниците нито планетата -планетата ,,х,, имаме предвид . довиждане и лек ден на всички.сега е 7 сутринта.
цитирай
6. анонимен - saga
16.03.2009 07:10
нито връстниците нито планетата
цитирай
7. анонимен - saga
16.03.2009 08:01
имах чувството че са писали някакви любознателни деца - няма значение ! понеже нали всичко е върху издадени ,автентични статии...................................../световни автори./
цитирай
8. rockbul - Към saga!
17.03.2009 03:22
По принцип не е в мой стил да си говоря с анонимни! Ако приятелю Saga ти си на 43, аз съм на 53( е скоро ще стана), което няма никакво значение за това дали човек иска да знае или му се седи пред телевизора предлагайки се на доброволно зомбиране. Ето ти повод за размисъл: ДНК не може да се е програмирала след появата на живота, трябва някой да я е програмирал преди това?!
цитирай
9. анонимен - Титла: Норвежки политик дава разтърсваща информация за подземните бази
05.05.2009 00:25
Следното съобщение беше получено кратко след като публикувахме нашата страница на почит към Беназир Бхуто. Въпреки че не можем да засвидетелстваме лично дадената информация, ние съвестно чувстваме, че не можем и не трябва да я крием от публикуване.
Човекът, който написа това съобщение до нас го направи с истинското си име (което ние проверихме) и предостави няколко негови фотографии с премиера на Норвегия и (отделно) с Беназир Бхуто. Ние сме сигурни в неговата искреност, но не можем да разкрием неговите имена или да публикуваме снимките, без съгласието му.

Съдържанието на това съобщение, ако е вярно, е изключително важно.

Аз съм норвежки политик. Бих искал да кажа, че ще се случат много неприятни неща от сега, до 2012 г.
Норвежкото правителство строи все повече и повече подземни бази и бункери. Когато ги питах, те просто казаха че е за протекцията на населението на Норвегия. Когато ги запитах за срока на тяхното завършване – отговорът беше: „Преди 2011 г.”
Израел прави същото както и много други страни.
Планетата Х идва и Норвегия е започнала да складира храна и семена в местността Свалбард в арктическия север както и на други места навсякъде в страната с помощта на САЩ и ЕС. Те ще спасят само тези, които са от елита на властта и тези, които могат да съградят отново всичко: лекари, учени и т.н.
Колкото до мен, аз вече знам че ще напусна преди 2012 г., за да отида в местността Мосйоен, където имаме дълбока подземна военна инсталация. Там ние сме разделени на сектори – червен, син и зелен. Знаците на норвежките военни вече са дадени и лагерите са отдавна построени.
Хората, които ще останат на повърхността и умрат с останалите няма да получат никаква помощ. Планът е да се спасят 2 милиона норвежци, а останалите да умрат. Това означава че 2,6 милиона ще загинат в нощта без да знаят какво да правят.
Всички сектори и ноеви ковчези са свързани с тунели и имат вагонетки, които могат да ви отведат от един ноев ковчег до друг. Това е за да може да стоят в контакт един с друг. Само огромните врати ги разделят, за да не се компрометират секторите по един или друг начин.
Аз съм много тъжен и плача често с другите, които знаят, че много хора ще научат прекалено късно и всичко ще свърши за тях. Правителството лъже хората от 1983 г. до сега. Всички големи политици в Норвегия знаят това, но много малко от тях биха казали нещо на хората, защото се страхуват че също могат да изпуснат 12-те вагонетки, които ще ги отведат до ноевите ковчези, където ще бъдат на сигурно място.
Ако те кажат на някого – със сигурност ще бъдат мъртъвци. Не ми пука повече за мен. Човешкият и биологичните видове трябва да оцелеят. Хората трябва да знаят това.
Всички правителства по света знаят за това и те просто казват че ще се случи. За тези от хората, които могат да се спасят, мога само да кажа да отидат на по-високо и да намерят пещери по високите места, където да имат хранителни запаси за поне 5 години с консервирана храна и вода за известно време. Хапчета за радиация и биокостюми са също препоръчителни, ако можете да си ги позволите.
За последен път казвам – дано Бог ни помогне, но Бог няма да ни помогне – знам. Само всеки самостоятелно може да направи разликата. Събудете се, моля...!
Можех да ви пиша използвайки друго име, но не се страхувам повече от нищо. Когато знаеш определени неща, ставаш недосегаем и никаква вреда не може да те сполети, когато знаеш че краят е близо.
Уверявам ви на 100%, че нещата ще се случат. Има 4 години да се подготвим за края на играта. Вземете оръжия и организирайте групи по оцеляване и намерете място където ще бъдете на сигурно с храна за известно време.
Питайте ме каквото и да е и аз ще ви отговоря доколкото знам всичко за норвежката връзка. И просто се огледайте: те строят подземни бази и бункери навсякъде. Отворете си очите хора. Питайте правителствата какво строят и те ще ви кажат: „О това са просто складове за храна” и т.н. Те ви заслепяват с всички тези лъжи.
Знаците на извънземното присъствие са също налице и аз виждам че норвежките политици от елита не са това за което се представят. Все едно всяка тяхна мисъл е контролирана и това което говорят сякаш им е предварително зададено. За мен е ясно кои са те и кои не са. Може да го видите в очите им и в умовете им.
Запомнете, че тези които ще останат в или около градовете през 2012 г., ще са първите които ще бъдат умъртвени. По-късно армията ще прочисти останалите оцелели и те ще имат заповед да убиват всички, които окажат съпротива, за да ги закарат в лагерите, където всеки ще бъде маркиран с номер и етикет.
Виждам че се говори за Беназир Бхуто на вашия сайт. Нейната смърт беше трагична. Аз я познавах както можете да видите. Също можете да видите от снимките, че съм се срещал и с други видни политици и лидери от цял свят.
Обществото няма да знае какво става до самия край, защото правителството не иска да създава масова паника. Всичко ще стане тихо и правителствата просто ще изчезнат.
Но аз казвам това: не влизайте тихо в нощта. Вземете предпазни мерки за да сте на сигурно място с вашето семейство. Съберете се с други. Работете заедно за да намерите начини да решите многото проблеми, които ще срещнете.

С уважение,
(Име и доставени доказателства за идентичността.)

За още сведения от източника и като отговори на нашите специфични въпроси, можем да добавим следните изяснения със собствените думи на източника.

Бил съм в няколко подземни бази (дава се бройката). Използвахме вагонетките за да се разходим. Само някои специални хора бяха избрани да им се покаже какво има. Тези които са с елита знаят затова.
Имам доказателства за моите твърдения. Вярвам на източниците си 100%, но те се страхуват да кажат това, което знаят. Хората се страхуват за живота си и просто така стоят нещата. Аз искам обществото да знае какво по дяволите става. Не се страхувам от смъртта или от каквото и да е било.
Всички елитни политици в Норвегия знаят за това. Те също знаят че ако разкрият каквото и да е ще бъдат отстранени от офиса и ще им се забрани достъпа до различните подземни бази когато дойде времето.
Дванайсетте „ноеви вагонетки” са транспортни железопътни коли които свързват различните подземни бази. Те имат такива транспортни системи от една база до друга. Те се използват главно от военните и военните ги контролират. Има оранжеви триъгълни символи във всяка база и входовете са някакъв вид енергийно поле, през което всеки трябва да премине.
Бъдещето на моите деца е всичко за което мисля сега и за израстването на всички други деца в новия свят. Ние всички трябва да направим разликата за тях, за да пораснат знаейки какво техните родители са направили за тях – като например са дали тази информация на хора като вас.
През 2009 г. правителството от партията FRP ще дойде на власт и Сив Йенсен ще бъде избран за премиер. Това вече се знае. Важно е да се разбере, че всички избори са фалшиви и едни и същи личности и властови елит се избират всеки път поред. Разгледайте политическата история на Норвегия и хората, които управляват страната сега.
Моля споделете тази информация с останалия интернет. Когато времето настъпи, някои хора ще оцелеят заради тази информация, която са научили от различните сайтове.
Аз няма да получа нищо друго освен неприятности заради публикуването на това и нямам нуждата да заблуждавам когото и да било. Правя това само за да изоблича това което ще се случи в моята страна и може би някои хора ще оцелеят в това, което предстои.

С уважение,
(Име)

След като публикувахме горното предоставихме още въпроси към нашия източник, който отговори с интригуваща информация, която следва.
Параграфите които са маркирани с (*) показват допълнителна информация, която беше получена след като зададохме серия от допълнителни изясняващи въпроси.

Когато бях в армията бях с име (името и службата са дадени). В един момент ни беше дадена задача да донесем нещо извън базата и да го доставим до друга база.
Беше ни казано: „НЕ ЗАДАВАЙТЕ НИКАВИ ВЪПРОСИ.ПРОСТО СИ ВЪРШЕТЕ РАБОТАТА.” По-късно като се приземихме извън базата, ни взеха с камиони, където имаше големи врати пазени от военен персонал.
Или поне изглеждаха, че са военни, но имаха различни униформи: оранжеви и черни костюми като оранжевите имаха златен триъгълник, а черните имаха зелен триъгълник.
* Доколкото си спомням триъгълниците сочеха надолу, като пирамида, но обърната надолу и имаха някакъв странен знак на тях. На мен ми изглеждаше като буквата „Е”, но линиите не бяха свързани в „Е”-то както ние я пишем. Беше с формата на „Е” и в средата буквата сочеше навътре... не както в който и да е език, който мога да разбера или прочета и със сигурност не норвежки.
* Знаците доколкото си спомням не бяха на ръцете им, защото ги видях ясно... те бяха от лявата страна на черните костюми точно над гърдите и върху шапките, които имаха. Знаците не бяха много големи – колкото нормален размер кръпка, но достатъчно ясни за да ги видя.
Минахме през големите врати. Аз си мислех – какво по дяволите е това и в началото се почувствах уплашен. Беше нещо като излязло от научнофантастичен филм. Това беше първият път, в който бях в подобна база.
После минахме през 500 метра дълъг тунел и имаше още от този военен персонал чакащ с оръжия и транспорт за нас. Бяхме разделени на групи. Едни отидоха по друг път, а аз и моята група бяхме помолени да последваме гардовете с черните костюми, за да ни отведат до друго място. Когато стигнахме до края, ни казаха да си сложим маски „за наша собствена безопасност.”
Аз си мислех – за наша собствена безопасност... не сме ли вече защитени бидейки вътре в този огромен подземен комплекс с гардове и оръжия?
После ни казаха да влезем във вагонетките... и това е което знам за тези вагонетки. Те се захранват от някакъв вид енергия идваща от син кристал мисля, или поне така изглеждаше. После ние седнахме вътре и попитах единия гард: „Какво е това?” Той отговори: „Не ви трябва да знаете това сър”.
* Отпред където стоеше оператора имаше кутия с прозорец точно до него и точно преди да се захрани, можеше да се видят големи лилаво-сини кристали излъчващи лилаво-синя светлина... не те заслепяват, но са доста красиви за гледане. Аз си мислех, че трябва да са някакъв вид източник на енергия.
* По-късно, в базата видях че някои хора работят над тези лилаво-сини кристали. Те бяха по-големи от тези във вагонетката. Един метър дълги и бяха наредени един след друг. Те поемаха част от светлината през тях. Бяха фактически лилаво-сини и когато светлината минаваше през тях, те ставаха по-сини и имаха по-силен цвят. А хората имаха бели маски и очила и стояха далеч от тях когато светлината влизаше в кристалите. Аз бях на около 20 метра от тях и ме накараха да побързам като ми казаха: „Движи се сега”.
* Също мисля че енергийните полета през които минахме преди да влезем през контролния пункт, бяха захранени със същите кристали, защото беше същия вид светлина – или поне така ми се стори. Ако се сетя повече ще ви кажа.
Можех да видя че имаше тръбо-подобна система и другите вагонетки се движеха токова бързо че само се виждаше как минава светлина. Мисля че беше вакумна тръбна система, при която няма допир със земята.

* Вагонетките бяха като самата тръба но отвътре. Тръбата беше по-голяма. Главната кола или транспортна совалка мисля че беше 12 метра дълга и имаше заострена форма отпред и отзад, и имаше места за 10 човека с оператора. Можеха да се карат напред и назад без да се обръщат. Запечатваха се от едната страна щом се влезеше и беше горе-долу добре, но скоростта беше прекалено висока и ми стана зле след превоза.
* Имаше място и за товар, който можеш да вземеш със себе си – но не много. Имаше много такива вагонетки както изглеждаше и те минаваха като светлини, само за миг. Но когато си вътре не можеш да разглеждаш много, защото е толкова бързо, че трябва да се концентрираш върху стомаха си.
По-късно когато се заех с политика, разбрах какво имаше в останалата част на базата и за какво са базите, което вече ви казах. Знам, че когато тези вагонетки се движат, а се движат бързо – не съм виждал нещо подобно преди. После когато пристигнахме на крайната станция се чувствах зле и другите които бяха с мен се чувстваха така. Един от гардовете каза че така се получава при всички първия път.
Когато слязохме ни дадоха очила и ни казаха да минем през проверката за сигурност. Тук започна да става странно.
Имаше гардове с оръжия навсякъде... и мисля ви казах за енергийните полета, през които всеки трябва да мине. Мислех си: аз не трябва да съм тук на това място. И бях малко уплашен.
После минахме през енергийното поле и влязохме в друга стая. Видях че имаше екран на едната страна на стената на който пишеше, ЧОВЕК-НЕ ЧОВЕК; ЧИСТ – НЕЧИСТ.
След като видях това си помислих: Има и НЕХОРА???
* На входа на енергийното поле имаше екран за който споменах преди. Имаше странен език на този екран, не бях виждал нещо такова преди. Под него имаше букви, които приличаха на „Е” за които ви казах, но едиственото нещо което можех да прочета беше ЧОВЕК-НЕ ЧОВЕК; ЧИСТ-НЕЧИСТ.

(Забележка на Проект Камелот: ние търсим допълнително изясняване на това).

Гардовете ни спряха и ни казаха да си сменим дрехите в една друга стая и да ги последваме. Когато го направихме казаха че е време да отидем още по-надолу. Отново аз си мислех колко ли е голямо това място? Точно бяхме слезли от железопътната система, която продължаваше с мили и мили... и има още?
След това ни заведоха до лифтова система със седалки, която щеше да ни отведе надолу... или поне аз така си мислех че ще направи. Но отидохме настрани за около 3 минути. На това място времето не ми беше познато, нямахме никакъв начин, по който да определим колко беше часа. Те взеха всичко което носехме на входовете за проверка.
* На лифта си спомням че видях буква, която приличаше на слушалка за ухо – точно като на слушалките за уолкмен, когато слушате музика. Беше поставена така, че ако я видиш от предната страна сочеше надолу.

Всичко, което мога да кажа, е че когато работата ни беше завършена си мислех че светът не е това което изглежда и че много неща са скрити от обществото. Това ме натъжи и уплаши.
По-късно, когато се захванах с политика, започнах да се ровя в подобни неща, защото имах нужда от повече отговори. Това което открих, е че тези бази са ноеви ковчези за правителството и за някои хора и военни, които да оцелеят в тях. Имаше заплаха отвън, която щеше да се състои през 2012 г. и човешките същества трябваше да оцелеят.
Планетата Х e тази заплаха от това което съм видял досега. Правителството знае за това и го крие от обществото. Те следят този обект от дълго време и им беше дадено първото предупреждение от САЩ.
Знам че съществуват 18 бази в Норвегия. Не знам какви са повечето от опасностите свързани с планетата, защото не съм учен. Но това което знам, е че преди 2012 г., различните правителства ще напуснат местата си и ще се отправят към базите които са построили в последните 40 или 50 години.
Ако този обект дойде наблизо, ще има много проблеми на повърхността на Земята. Това е всичко което знам. Затова те ще отидат под земята.
Ако настъпят такива събития те са убедени че 5 години или повече под земята ще им позволят да избегнат това. Когато узнаят че е безопасно на земята, те ще препостроят всичко отново. На нас ни беше казано само, че трябва да напуснем преди 2012 г. и че има нещо в космоса което ще донесе големи разрушения.
* Не знам дали има заплаха от самото слънце. Не си падам много по научните неща, казвам само това което съм видял и нищо повече.
Мога да кажа че вече казах прекалено много, но хората сега са предупредени за това.
Нямам нужда да си измислям това или да създавам масова паника. Само искам да кажа на обществото какво предстои и направих това което е по възможностите ми.
Има неща на този свят, които не са познати на широката публика. И мога да кажа нещо относно това:
Бъдете готови и вярвайте в себе си. Няма да имате помощ ако вярвате на правителствата. Вярвайте само на себе си.

С уважение,
(Дадено име)

Коментар на Проект Камелот:

Няма солидни научни доказателства в предупрежденията на нашият източник. Информацията не обяснява защо „Планетата Х” е такава заплаха (въпреки че можем да предполагаме). Също така, няма и специфична информация за точната нужда да отидем под земята.
Нашият източник казва точно това което знае и нищо повече. Доста е правдоподобно, че като политик съобщението се фокусира на важни социалнополитически проблеми, а не на наука.
Повече информация за „Планетата Х” и какво представлява, или не представлява, посетете великолепния сайт на Лойд – http://www.darkstar1.co.uk/ или този http://yowusa.com/. Беше ни казано от Хенри Дийкон (и това беше широко разпространено и от други), че телескопа на южния полюс е бил построен да следи това, което Хенри нарича „второ слънце”. Ние насърчаваме читателите да направят собствено разследване.
Между сега и 2012 г. и отвъд много различни виждания, ченъл съобщения и вътрешни признания, ще излязат наяве. Проект Камелот работи здраво над документален филм, който ще покрие както позитивните така и не толкова позитивните възможности за нашето бъдеще.
Няма нужда да казваме че е наша най-искрена надежда, молитва и пълно намерение, събитията които са представени по-горе да не се случат.
Ние всички сме съ-създатели на нашият свят от време на време. Насърчаваме всеки от вас да участва в съзнателното създаване на светло и позитивно бъдеще за човечеството, да работи с нас в събуждането на спящите и да осветява истината независимо докъде ще доведе това.

Редактирани са граматиката и правописните грешки, където е било необходимо, за да осигурим пълна яснота. Като пролог към съобщението, авторът се извинява за неговия английски, който не му е роден език.

цитирай
10. анонимен - dju
05.05.2009 22:19
Възможно ли е правителствата и военните да опазят тайната на тези подземни градове?Невъзможно ми се струва някой да не се е изкушил да каже на приятел,на жена и т.н.толкова години /40-50/от както се строят тези градове.Значи хората които ще оцелеят ще бъдат егоисти,страхливци и те ще създават деца.Къде ще са любовта, добротата и това да "помогнеш на ближния си"?
цитирай
11. rockbul - Норвежкия политик
06.05.2009 04:02
Това безумно твърдени на някакъв ( неназован) норвежки политик е толкова инфантилно и не логично, че всеки читател даже и не специалист в тази област би се спукал от смях. В приказките на братя Грим има по- неоспорими факти. Ако има интерес можем да разгледаме целият пост и да се посмеем заедно.

П.П. Един Афганистански журналист е открил на остров Мадагаскар дърво, което ражда пчели. Да на истина и това е сензацията , която е изпратила 4 -ма журналисти от Ройтерс да разследват тази невероятна симбиоза между дърво и жив организъм. На мястото са изпратени и екип от учени от секретният институт на "ФБР", който се помещава в подземията на остров "ANGEL" близо до бреговете на Австралия. Подземията са изградени от същите проектанти както в Норвегия.Откритието е зашеметяващо имайки предвид , че безбройните пчели могат да осигуряват храна за хиляди хора в продължение на векове. Е не се знае само от къде ще си набавят прашец за меда, но това няма значение пред нарастващата опасност от разпространението на епидемията наречена " Човешка глупост"!
цитирай
12. pelikan4o - много ми хареса поста и затова ще ...
28.05.2009 01:54
много ми хареса поста и затова ще добавя линк към мой пост ако нямаш нищо против,а ако имаш... пиши за да знам ...
цитирай
13. анонимен - Noewi kow4ezi
01.06.2009 06:07
Wsi4ki tezi bunkeri nqma da pomognat na nikogo. To4no "elityt", koito mnogo iska da ocelee, 6te izpuka do krak.I towa e "Kraq na Sweta", kraqt na wa6iq swqt i na4aloto na na6iq. Sbogom, i blagodarq za ribkite:)
цитирай
14. анонимен - Има смисъл
03.08.2010 13:17
ако те знаят няма смисъл да продължават да строят и да рзработват разни неща, а пък тези "анунаки" могат ли да приживеят такъв удар и такава температура (а пък "Нибиру" да раздроби някое друго небесно тяло и да оцелее при такъв удар).
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: rockbul
Категория: Забавление
Прочетен: 1028621
Постинги: 249
Коментари: 563
Гласове: 1362
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031