Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.06.2010 05:15 - Гей парад...в София ?!
Автор: rockbul Категория: Забавление   
Прочетен: 2351 Коментари: 2 Гласове:
3

Последна промяна: 27.06.2010 16:49

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Цялата Мара втасала та до „гей парад” стигнала .

Сигурно има много кат мен дето искат да напишат нещо за тези хомосексуални изблици на територията на София, но им липсва или пиене, или време ,или търпение. Е аз си налях една душеразвеселяваща напитка и се опитвам да си начеша клавиатурата по темата що е то педераслък и има ли почва у нас ? Та той / педераслъка де/ според моите проучвания има две значения. Едното е вид характер...педераски, а другото е сексуална насоченост към себеподобни по пол. Брей...? Значи за първият вид педали няма какво да коментираме. Педала си е педал. Гнусен, долен, кофти, гаден,мразен, лайнян,капут и каквото се сетите все от този бичим определения. Явно вторият вид е направил среща от трети вид  днес по улиците на София?!

Природата, Бог, физичните , вселенските и всякакви там закони са създали мъжко и женско за да се чифтосват, да се кефат и да си създават поколение. Тъй е при човеците, а и при почти всички гадинки населяващи нашата планета/за другите светове още не знаем/. Та като се зърнат двата пола да тръпнат от желание да се съвкуплят, пък и да се вземат, че и челяд да си народят и после и внуци да дочакат...хе, хе все хубавинки и благинки. Пък на стари години да вземат да те заобиколят на Велик ден или за Коледа всички и да блика радост в сърцата и душата. Хубаво е измислен живота, хубаво. И така остава фамилния спомен и се прави фамилното дърво, което се чете от поколенията и знаеш, кой е бил баща ти, кой дядо ти, кой прадядо ти и кави са били, и какво са вършили през своят живот. И някак си те окриля техният достоен начин на  живот и ти дава сили да се гордееш и да вървиш напред за да не посрамиш името на рода си. Така се разбира познатият начин на живот от близо 6 милиарда люде на таз Земя  защитаващи тази теза. Синът или дъщерята казват, че мама и тати много са се обичали и благодарение на тази любов сме създадени ние за да живеем и радваме всички от фамилията и приятелите.

 Какво проповядват хомосексуалните? .... Може би...аз съм грозен, аз съм тъп, аз нямам приятели жени/мъже/ , жените/мъже/ не ме харесват защото съм нисък, дебел, грозен и не мога да правя нищо друго. Просто нямам талант/ Елтън Джон и Фреди са изключения/. Не мога да се реализирам, срам ме е нямам сили...я по-добре да ми го вкарат отзад. Този дето  трябва да вкарва се нагъзва за да му го вкарат на него...е как такъв ненормалник ще го  харесват жените ? Не го харесват естествено, както и обратното ненормалните дебелогъзи,изрусени, нискоинтелигентни, бедни и тъпи девойки в невъзможност да общуват с мъже се отдават на безкрайна мастурбация и очакване някои да сподели техният нагон.

Хомосексуализма не е нормален като даденост от Бога и Природата и за това най- нормалната реакция на хората е да го отхвърлят и да се дистанцират от тези  люде дето за да не останат на сухо са приели еднополови сексуални забавления. Как ли ще обясните това  на майка си, на баща си, на сестра си или на брат си ? Гордейте се със синът си дето му го натаковаха. Опитвам се с кратки думи да направя разделение между първите и вторите педали. Май не успях да го направя, ама като си помисля разлика няма. Ненормалните днес поискаха от нас Българите да им създадем нормална атмосфера за тяханата ненормалщина. И в купом барабар с Бойко, Цецо и Ти, който четеш това им разрешихме да си драпат мъдите по Софииските улици. Ето това вече е върха на простотията. Да демонстрираш, че си педал облечен толкова смешно и да принуждаваш малките деца  да ти гледат сейра по улиците. Заради 700 ненормалници блокираха центъра на София, ангажираха 2000 полицаи / на рок концертите имаше едва 250  куки / и създаваха чувство на страх в столичани, накараха стотици родители да се чувстват неудобно и да се срамуват пред децата си. То кое ли е нормално в тази измислена държава та и това.
Чалгария- Педиристан !

 




Тагове:   гей,


Гласувай:
3



1. despinida - Струва ми се, напитката ти не е била от най-душеразвеселяващите,
27.06.2010 06:16
щом под въздействието и, са те напънали тези черни мисли...
Аз не бих казала, че човек изпедерастява, щото е грозен, нисък, беден или други, все непожелателни обстоятелства... Причините са далеч по-сложни и имат социален характер, коренят се в бита и възпитанието...
Войската на Александър Македонски е била сплотена, именно, защото войните са се обичали, от всякъде...и това не е тайна за учените...историческите паметници на културата, го доказват. В съвременния живот, преминаването на отсрещния бряг, също има своето научно (далеко съм от мисълта, че съм компетентна в тази насока) обяснение. Разбира се, някои мъже си дават задниците, просто защото така по-лесно биха оцелели, но пък и колко жени правят същото това, не точно с избанника, който ги е осеменил при раждането на децата, от които се очаква да им народят внуци, които като порастнат, също така ще се чукат с този , онзи или онази...
Не всичко видимо е толкова красиво, както изглежда...и не всичко невидимо е чак толкова отвратително...казвам аз, една от прочелите постинга ти.

Иначе, поздрави за статията, хубаво е човек да има твърдата позиция и да я отстоява, независимо дали тя се харесва или не от останалите.
цитирай
2. rockbul - Войската на Александър Македонски ...
28.06.2010 02:01
Войската на Александър Македонски е била сплотена, именно, защото войните са се обичали, от всякъде...и това не е тайна за учените...историческите паметници на културата, го доказват.
Tова твърдение за първи път чувам, че е доказано. Искаш да повярвам, че 100 000 мъже от армията на Александър не желаят да погалят женски гърди и ханш, че не искат да усетят приятната мокрота и топлина на женските устни, да не говоря за неземната радост от достъпа до влагалището. Чувства, трепет, разочарования, оргазъм !? Някак си май не е било баш така в македонската армия, а ? Иначе варианта да си натаковаш другарчето за да не мислиш за вкъщи, за жена си или за други девойки по време на военнен поход политически не е лош. И агнето цяло и вълкът сит.
А туй кой си дава задника и къде си е негова работа. Лошото в случая е, че демонстрират пред децата ми свойте интимни наклонности. Странно какво ли са получили Фандъкова, Борисов за да разрешат тази безмислица. Някак си не ми се вярва и те да са педали. Ама като гледам какви ги вършат, що пък не. Направо са си педали.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: rockbul
Категория: Забавление
Прочетен: 1031744
Постинги: 249
Коментари: 563
Гласове: 1363
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930