Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.01.2012 17:01 - Легенда за еволюцията
Автор: rockbul Категория: Забавление   
Прочетен: 2988 Коментари: 2 Гласове:
0



Еволюционистите казват, че животинският свят, който виждаме днес, произлиза от първобитно едноклетъчно същество. А как се е появило това едноклетъчно те привеждат впечатляващи “научни” доказателства?
“Когато земята е била закрита от отровни газове, тогава вероятно се е промъкнала мълния и възможно е при движението си да е създала такова химическо съединение, което, като е паднало в океана, вероятно се е обърнало(?!) в амониево-кислородно вещество, защото и в живите тела се открива амониева киселина” (подчертаното от мен).
Какви само “научни” аргументи?! “Химическо съединение” (явно държат да е тайна, след като не го посочват ?) се “обърнало” в живо с помощта на атрибута на гръмовержеца Зевс. Тепърва това “обръщане” ще играе фундаментална роля в “научната” обосновка на еволюционизма. Като например, маймуната, докато спяла и сънувала кошмар, че й взимат банана, се “обърнала” неспокойна в постелята, и на сутринта, като се събудила и се огледала в реката, видяла, че е еволюирала – била станала човек.
Но да се върнем в началото, когато някаквото химическо съединение, “поразено” от 300 000 волта се “обърнало”. Еволюционистите не уточнават дали това “обръщане” е било по корем или по гръб, на изток - за посрещане, или на запад – за изпращане на слънцето, и станало...жива клетка. А тя, милата, се зарадвала, че е жива, и плацикана от вълните на океана го ударила на живот, не подозираща, че на земята рахатлъкът на живите е кратък...
Денят превалял, кога безгрижната клетка доловила странен шум, къркорене някакво. Горката, за първи път усещала нерадостната участ на живите – глада.
Уплах сковал тялото й кога къркоренето преминало в стържене. И ревнала от болка, що причинявал й гладът. О-о, как искала да папка ! Ала нямала си ни мама – от която да бозае, ни татка – с шише “Хумана” да я приласкае.
Обидена на еволюционната съдба, загдето я захвърлила кръгло сираче на таз земя, първата клетка ревнала още по-горко...
Скоро разбарала, че плачът не решава проблема й с глада. Трябвало да се оправя сама в тоя еволюционен батак. Затуй се поогледала за някоя щъкаща наблизо пържола. Уви, всичко околовръз - НЕОРГАНИЧНО. А Законът на Живота е, че животът се крепи на папкане, и то ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ОРГАНИЧНО. Туй е толкоз просто, ясно и логично, че дори и еволюционистите са съгласни:
“Понятие за хранене. Всеки организъм, за да живее, трябва да поема и включва в тялото си вещества от околната среда. Процесът се нарича хранене.
Особено място в храненето заемат органичните вещества, тяхното разграждане при дишането и ферментацията осигурява енергия за всички жизнени процеси. Растежът и размножаването са невъзможни без достатъчно нови органични вещества, които да служат като градивен материал на живото тяло.”(подчертаното от мен).
ПЪРВАТА клетка – като такава, означавало, че е и ЕДИНСТВЕНАТА ОРГАНИЧНА материя на земята. Така, зачената в еволюционен грях – греха на лъжата и измамата, изоставена от всякаква еволюционна логистична подкрепа – не й подсигуриха поне една ОРГАНИЧНА мръвка, първата жива клетка няма друга перспектива освен да гушне китката.
Еволюционно пръкнал се Животът едва изкретал до пладне и трябвало да мре.
И тоз “еволюционен” филм да свърши.
Ала борсовите агенти отчели, че докато филмът заглавичквал обществото, печалбите за Big Brоther нарастнали. Причината? Ами щом сме еволюционно творение, Божественото “Не кради” станало религиозно заблуждение...
Събрал се на поредното си съвещание Big Brоther анализирал борсовата информация и печалбите си. И отсекъл : “Show must go on” – “Шоуто ТРЯБВА да продължи! “
- Безотговорно е да се батисва Живота само затова, че първата клетка няма какво да яде? Ами, че намерете й... - креснал гневно Big Brоther.
И с тази препоръка, налял нови пари в касите на продуцентите, а пък те – наели сценаристи, що да пишат нови сериали за шоуто “Еволюцията”.
И сценариите не закъснели...
"Първите живи същества на Земята са се хранели с органични вещества, образувани в неживата среда с помощта на енергия от мълниите. "(подчертаното от мен – б.а.).
Те ти булка Спасов ден! Не едно, а множество сътворявания! От първото се пръква Първата жива клетка. От множеството – другите, и те с готовност да се жертват за еволюцията – да бъдат изядени от кака си, за да продължи кака им Живота.
Какво епохално еволюционно откритие са Гръмотевиците на Зевс?! Край на глада! "Светваме" с 300 000 волта някоя скала и от нея се изсипват цвърчащи пържоли, "кифтета" на скара, топъл хляб, сирене на фурна, а защо не и греяна ракия? О, а за десерт - сладолед фламбе! А докато гледаме филма, може да си изпукаме и пуканки...
Чудя се, защо еволюционистите не ползват по-литературното - вълшебната покривка, онази, от приказките, дето я вадят от дисагите кога огладнеят, постилат я, плесват с ръце и тя се отрупва с всевъзможни гозби, пък си е и по-нашенска, народна ?
А, сещам се що я не щат – в пляскането с ръце няма визия за "научност". Съвсем друго нещо си е гръмотевицата – електричество, това придава на фантазиите «научност”. Жалко за вълшебната покривка, дори и да беше се стоварила върху й някоя гръмотевица пак нямаше шанс, понеже приказката си е нашенска, за нея няма кой да плати за да я говорят.
Така, Библейският Бог и Неговото Сътворение са “опиум за народите”, а гръмотевиците на Зевс – еволюция, или ако щете – дарвинизъм. И така, пробутват ни за „наука” Гръцката митология.  watchtowerman



Гласувай:
2



1. анонимен - watchtowerman
24.01.2012 17:14
цитатите съм ги взел от твой съмишленици, от които и ти четеш - професори и доценти, учители и преподаватели по даривнинизъм и еволюционизъм. Радва ме факта, че и ти схващаш безсмислието на тези "научни" постановки, но го дължиш на подразбирането, че е мое дело. Не е! Повечето съм ги взел от Pomagalo, където бъка от такива ужасии, от които виждам се ужасяваш.
Но имам да ти кажа нещо повече за Дарвинизма...
“Запазване благоприятните индивидуални различия и вариации от една страна, а от друга – унищожаване на тези, които са вредни, аз нарекох естествен подбор или преживяване на приспособените – всяка вариация, дори и най-малко вредната, трябва жестоко да бъде унищожена”, казва Дарвин.
Но този основен закон е противоречив! Как са се развили органите на животните, след като, бидейки все още недоразвити, по закона на ествествения подбор, те би трябвало да бъдат отхвърлени още в зародиш? Тук примери колкото щеш!
Например вимето на млекопитаещите. Ако за хиляди поколения млечните жлези са в процес на развитие, то явно животните са се хранили по друг начин. А след като са се хранили по друг начин защо е било нужно да се развива друг орган за хранене? Ами че този нов орган на хранене в течение на хилядолетия или милиони години си е бил безполезен? А след като е безполезен как тогава е продължавал да се развива? През времето когато млечните жлези са били в процес на равитие, те са били безполезни и съглaсно закона за естествения подбор би трябвало да отмрат, изчезнат като всяка безполезна вариация. Не, млечната жлеза се е развивала въпреки непригодността си в течение на милиони години.
Същото можем да кажем и за половите органи при млекопитаещите. За милиони години са се развивали, макар че размножаването се е осъществявало по друг начин.
Ако всичко съществуващо е в състояние на еволюционни промени, класификацията би била невъзможна. При класификацията в биологията, напр., нямаше да е възможно да отбележим къде свършват “котки” и започват “кучета”.
Вариации във всеки животински вид съществува – котки, различни породи, кучета – различни породи. Това са вариации във вида, но не и преходна форма. Ако съществуваше куче-коткообразно животно, това ще е еволюция. Еволюцията означава в животинския свят да съществува такова разнообразие от животни, че да е трудно да се прави видова класификация на животните. Тогава опасността ще е доста голяма да има човеци на показ в зоологическата градина, и маймуни – на важни места в държавата.Не че това го няма и сега, но липсата на еволюция,го прави да е очебийно.

Дарвиновата идея за „правото за живот на силния“ не е фундамент на човешката етика. Ако човекът е само едно високоразвито животно, не съществуват никакви основания той да живее според етика и морал, защото решаващо за развитието му е „правото на силния“.

Мнения на известни еволюционисти
за еволюционната теория:

Чарлз Дарвин: „Защо всеки геологичен слой не е пълен с междинни
биологични видове? Може би това ще е най-силното възражение
срещу моята еволюционна теория!“

Джордж Симпсън: „Отсъствието на преходни биологични форми
не се ограничава само при бозайниците, а е универсален феномен,
отбелязан от палеонтолозите.“

Александър Опарин: „С опитите си Пастьор разреши въпроса за
самозараждането на живота в отрицателен смисъл..
Той доказа, че живот произлиза само от живот.“

Ърнест Кахан: „Абсурдно и безумно е да се вярва, че една жива клетка
възниква от само себе си, но въпреки това аз го вярвам,
понеже не мога да си представя нищо друго.“

Жак Монод: „Най-големият проблем у еволюционната теория е
произходът на генетичния код и механизмите на неговото пренасяне.“

Ханс Кун: „Една така сложна система, какъвто е генетичният апарат,
никога не може да бъде плод на случайност...
Ние не знаем как са възникнали първите биологични системи.“

.Манфред Айген: „Как могат неорганичните молекули
да приемат биологична информация и да формират първичната клетка?
Това само по себе си е неразрешим проблем.“


Сър Артьр Кейт: „Еволюцията е недоказана и недоказуема.
Ние обаче вярваме в нея, защото тя е единствената алтернатива
на учението за Сътворението, което ние не искаме да приемем.“

Еволюционизмът е религия по своята същност и това се признава от Американската Хуманистична Асоциация(АХА):”Хуманизмът е вярата, че човек сам кове своята съдба. Това е конструктивна философия, нетеистична религия, начин на живот”.

Никой не оспорва правото на който и да е да вярва, но не трябва да се дава право да се внушават възгледи под името “наука”.
цитирай
2. анонимен - Креационизмът и еволюцията съз...
24.01.2012 17:26
Креационизмът и еволюцията създават различни обществени мирогледа. Както се възхищаваме от мащабите и архитектурата на една сграда, от конструкцията и техническите параметри на една кола, самолет или ракета, от звуковата хармония на музикално произведение, от палитрата на цветовете в една картина, като същевременно благоговеем пред творците им и сме решени да опазим от злонамерено посегателство върху творенията им, така и креационизмът изгражда у хората такова поведение към околната среда и в частност към човека, като Дело и Творение на Творец. Няма ли Творец, няма и Творение. Тогава настава мирогледен(верски) вакуум. И цъффа пред обществото новият творец на света - човекът. Тогава неговата разрушителна стихия, спрямо природата например, не може да бъде квалифицирана като престъпление или безотговорност, а като суверенно право на свобода на действие. „Благодарение” именно на атеистичната лъжа за „еволюцията” човечеството е въвлечено да търпи и да изплаща последиците от екологичната и климатична катастрофа. В икономическата сфера да не говорим, където задкулистно действат критериите на Малтус(справка – Интернет). Финансовата - също.
Смятам, че ако човечеството има намерение да продължи да съществува ще трябва да обяви „еволюционната” атеистична вяра(идеология) за ПРЕСТЪПНА. Защото КЛИМАТИЧНАТА, ФИНАНСОВАТА, икономическата катастрофи, и т.н., в които загиват и тепърва ще загиват стотици милиони хора, са причинени от привърженици атеистичния еволюционизъм – кради, влачи, съсипвай в името на
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: rockbul
Категория: Забавление
Прочетен: 1031160
Постинги: 249
Коментари: 563
Гласове: 1363
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930