Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.04.2020 15:50 - Кой идиот измисли това?
Автор: rockbul Категория: Забавление   
Прочетен: 1144 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Кой идиот измисли всичко това?

   В природата ако се опиташ да отнемеш малкото на някое животно ще те преследва, ще те убие и ще си го върне. Така е създаден света. Ние създадохме закони и под заплаха от съд, затвор и глоба едни хора идват и ти отнемат детето давайки го на други по незнайни критерии?
Кой идиот измисли всичко това?

В природата родителите на малките ги наказват, пердашат, хапят и ги лишават от внимание. Ние създадохме закони с които нямаш право да възпитаваш децата с дърпане на ухото. Видите ли… 2-3 годишното дете имало съзнание и няма да бръкне в контакта или в печката?
Кой идиот го измисли това?

Учителите нямали право да наказват учениците, че не било морално. Защото учениците без никой да ги кара сами ще си научат уроците, ще си помагат и вършат само добри дела. Аре бе в междучасието са в кенефа да пушат, не си пишат домашните, не учат, дрогират се и употребяват алкохол. Сексът за тях е като добро утро. Ние обаче и тук не трябва да се намесваме и трябва да гледаме спокойно как някой тийн с изпържен мозък гепил пистолета на баща си отива в училището и избива няколко ваши деца. Спокойно…трябва да сте търпеливи.
Кой идиот измисли всичко това?

Законът разрешава да се женят на 16 години, но могат да си гледат видеото от първата брачна нощ едва на 18 години?
Кой идиот измисли всичко това?

За да се забавляват по- качествено им направихме дискотеки и чалготеки с алкохол, дрога и безумен морал. Да ама нали алъш вериша върви?
Кой идиот измисли всичко това?

Нормалната любов между мъж и жена беше изместена от каквито се сетите варианти и беше обявена за ненормална.

И не само това, започна да се рекламира по площади, филми, списания и билборди като нещо върховно. Опита се природата да подскаже, че тези работи не са наред и ни пусна ХИВ. Ама на нас не ни пука и продължаваме упорито да вървим срещу нея.
Кой идиот измисли всичко това?

Променихме названията на нещата за да било полит коректно? Ако наречеш чернокож негър било много лошо, но ако наречеш белокож роб не е. Ако наречеш мургавите ни сънародници циганин е…ужас. Ами те винаги така са се наричали, защо се опитвате да им правите възродителен процес наричайки ги римляни. Ами не са римляни, а са си сладурански цигани.
Кой идиот измисли всичко това?

Забранявате най- вълнуващото нещо между мъжа и жената. Ухажването, свалката, ласката, първата целувка, пощипването. Всяка луда дето не и се е отворил парашута ще те осъди и съдът ще бъде на нейна страна.Ще те осъдят за сексуално посегателство. В същото време едни хора манифестират по площадите размятайки си нещата свободно на воля и пред всички. Те не извършват сексуално посегателство спрямо нас, нали? Кой ни кара да сме на това място с децата си и имаме наглостта да ги гледаме та даже и да се възпротивяваме на тези техни високо естетически деяния?
Кой идиот измисли всичко това?

Забранено е да пренасяш екзотични животни от едно място на друго защото нарушаваш тяхната естествена среда на живот и можеш освен глоба да влезеш и в затвора. Ако обаче натъпчеш един камион с африканци и ги закараш в Европа няма проблем. Дори ще ги посрещнат, ще го нахранят, ще им дадат дрехи и жилища. Няма как да им нарушиш естествената среда, нали? Абе хуманно някак си…ама в природата не е така!
Кой идиот измисли всичко това?

Ако откраднеш кокошката на съседа само за няколко дни ще те открият, осъдят и затворят. Ако обаче извършиш терористичен акт и избиеш няколко дузини хора в центъра на Европа никоя полиция няма да разбере, кой, защо и кога е извършил това? Странно, а уж са професионални детективи?
Кой идиот измисли всичко това?

Банките са най- големите измамници и крадци на планетата. Печелят луди пари на гърба на хората, но никой никога не ги спира въпреки очевадните измами!
Кой идиот измисли всичко това?

Филмите са пълни с ужаси, кървища, убийства, рязане на глави, побоища и насилия. И това е нормално…голям кеф, ба си. Ако обаче поставиш в социалните мрежи картина на Рубенс или Микеланджело с разголена женска гръд нарушаваш стандартите на обществото. Най- естественото нещо любовта е забранена и най- отвратителното нещо убийствата са разрешени. Кой идиот измисли всичко това?

Най- съкровеното чувство на човек да получава наслада от изкуството се замени с печелене на пари. Всичко стана бизнес. Е, няма как да се появи нов Ван Гог, Моцарт или Фелини  заменяйки човешката естетика с ламтежа за пари. Нали виждате какви филми печелят Оскари, а къде са художниците, писателите, скулпторите…къде отиде онова човешкото изкуство и кой го замени с бизнес?
Кой идиот измисли всичко това?

Какво се случва с науката? Затънала до шията в идиотията. Хората забравиха да мечтаят. Забравиха да гледат звездното небе и да си задават въпроси, колко е голямо това там и дали има такива като нас там. И ако няма дали не им се е струпало върху главата това, което днес ни се струпва на нас? Парадоксът на Ферми.

Въпреки напредъка на генното инженерство и астрофизиката все още хората си знаят, че техните баба и дядо са били маймуни, а Вселената е произлязла от нищото с един взрив. Това обаче Природата не го твърди.
Кой идиот измисли всичко това?

Мога да изброявам до сутринта небивалиците на този някой, който за сега е неизвестен. Вие също можете да изброите още много небивалици.

Природата винаги ни е подсказвала как трябва да живеем природосъобразно. Ние обаче сме решили, че сме богове и можем да си правим каквото си искаме. Да ама не.
Кой идиот измисли всичко това?

Сега в заключение ще дам име на идиота, който е измислил всичко това. Той се казва човек.

Мисля, че сега ще ви е по- лесно да се досетите защо ни сполетя коронованият вирус? Природата се опитва да се съхрани и запази в нейният естествен вид.

Едно от решенията е изчезването на човешкият вид няма да е изненадващо и може би това е отговорът на парадокса на Ферми. Затова и все още не срещаме себеподобни във Вселената.




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: rockbul
Категория: Забавление
Прочетен: 1028631
Постинги: 249
Коментари: 563
Гласове: 1362
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031