Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.02.2017 00:49 - СССР- БКП
Автор: rockbul Категория: Политика   
Прочетен: 1664 Коментари: 2 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Александър Йорданов Александров  

ЕДИНАДЕСЕТИ УРОК: „ТРАЙ ДУШО, ЧЕРНЕЙ КОЖО!”

След десет урока е логично да попитам: има ли още тъпанари, които да оправдават руските престъпления срещу България, съветската окупация, „народният съд”, масовите убийства, лагерите, изселванията на „враговете”. Днес И.С., който се представи, че е от Троян, ми писа на „лични”, че след десетте урока си е дал труд да се „порови” в Гугъл и е намерил дори още по-ужасяващи факти за комунистическите престъпления. „Г-н Йорданов, написа ми той, извинявайте, че съм бил толкова заблуден. С право такива като мен наричате тъпанари. Но прогледнах, благодаря Ви”. И аз му благодарих.

Истината е, че много млади хора за първи път, например, научиха за най-голямото престъпление на Тодор Живков и неговото партийно обкръжение – премълчаването на опасността за народа от Чернобилската ядрена катастрофа. Престъпно мълчание, което и до днес продължава да взема жертви. Годишно около 35 000 българи се разболяват от рак. Над 300 000 се борят с болестта в момента. Смъртните случаи са достигнали до 17 000 души годишно.

Време е да си зададем въпроса: защо? Защо комунистите вършат толкова тежки престъпления. Според Дьорд Лукач проблемът е в това, че те смятат, че само тяхната партия знае, какво хората трябва да мислят. Следователно в основата на комунистическите престъпления през целия ХХ век е идейният фанатизъм. Заради идеята те смятат, че може да се убива. Сами разбирате, че в това отношение няма никаква разлика между комунистите и днешните ислямски фанатици-терористи. Много българи днес смятат, че сред бежанците, които влизат у нас има терористи. И те не трябва да бъдат допускани в България. Но защо тогава същите тези българи са допуснали комунистите – също терористи, да се ширят в нашата държава?
Според Адам Шаф сталинизмът съществува и преди Сталин. И той е „в убеждението на комунистите, че не е толкова важно, какво хората мислят, а е важно това, което те ТРЯБВА ДА МИСЛЯТ”. А единствено вождът и партията знаят най-добре, „какво трябва да мислят хората”. Така е и днес. Започват отново от БСП да ни поучават как да мислим, сякаш са забравили, че има демокрация. И внушават, че те са промяната. Но как може най-дъртата, изкуфяла старица, да мине за „промяна”? Това не е промяна, а регрес, гниене, връщане назад. В България има само едно статукво и то се нарича БСП. Друго статукво няма. Всичко останало е на има няма двадесетина години. Младежка възраст. Някои партии са и пеленачета дори.

Сталин, според А.Ципко, не просто е създавал “свое царство” и укрепвал своята еднолична власт чрез масови убийства и репресии, а е направил опит да преобразува и социалната структура на обществото. Измислено е дори ново същество – „съветски човек”. Всъщност, в интерес на истината, от 26 години този човек нещо поизчезна. Сградата, която строяха комунистите, рухна, защото проектът й, самият марксизъм-ленинизъм, бе сбъркан. Да не говорим за квалификацията на строителите – под всякаква критика. Никога България не е била управлявана от толкова прости хора, както това е в периода след 9-ти септември 1944 г. до 1989 г. Те винаги са били лакоми само за власт. Защото е очевидно, че ако идеята им е била да построят социализъм или комунизъм, то те нямаше да станат първи капиталисти при първата открила им се възможност след 1989 г. Ами щяха да станат „пролетариат”, „работническа класа”. Следователно става дума за обикновени мошеници.

Още Александър Солженицин обърна внимание, колко са жестоки нравите в самата комунистическа партия. Вишински и Бухарин, Сталин и Разколников, се изживяват като „най-верни на партията”, но в един момент се оказват „палачи” и „жертви”. Но нищо лошо не смеят да кажат за „партията”. Тя е като "свещена крава". Това и до днес изумява нормалните хора.

След масовите репресии и убийства осъществени от комунистите непосредствено след 9-ти септември 1944 г. в условията на руска окупация на България, когато без съд и присъда са унищожени десетки хиляди българи, репресиите не спират. Отворените днес досиета на Държавна сигурност показват, че комунистическата партия обявява за „вражески контингент”, както следва: 1948 г. - 115 200 души; 1949 г. – около 200 000 души; 1950 г. – 212 763 души; 1952 г. – 800 000 души; 1953 г. – 370 344 души; 1954 г. – 213 726 души. Краят на 40-те и 50-те години са време на масови принудителни изселвания на десетки хиляди "врагове на народа", "бивши хора", "паразити", "недоубита буржоазия", "кулаци", "турски агенти" и дори "врагове с партиен билет". Как така изведнъж толкова много нормални мирни граждани на България стават „врагове”? Учители, лекари, писатели, дребни и средни земеделски стопани, дребни и средни бизнесмени, държавни служители, юристи, офицери защитавали с гърдите си България, свещеници. Как, по какъв начин комунистите разбраха, че това са „враговете”. Ами ако за миг помислим обратното: че самите комунисти са враговете и вземем та ги утрепем и пратим в лагери? Не е демократично, нали? Но те не мислят така. Смятат, че да убиваш и „въдворяваш” е нормално. Голяма част от „враговете” си те въдворяват в т нар. ТВО – концентрационни лагери, по образец на създадените в СССР и нацистка Германия. Семействата на „враговете” са изхвърляни от домовете им без съд и присъда, и с товарни конски вагони са прехвърляни в далечни села, главно в Северна България.
И Ботевият стих тогава получава нов живот: „комунист как бесней над бащино ми огнище”.
А беснеене е имало в истинския смисъл на думата. От справка в архива на ДС става ясно, че само през 1950 година близо 2 000 ченгета дошли от провинцията в столицата, за да тероризират столичани, са настанени в жилища „освободени от активни вражески елементи и паразити“. Масово са изгонени от домовете им не просто „враговете”, но и техните семейства. Днес, когато българите свободно коментират всяка политическа партия и нейните лидери, е трудно на младите да си представят, че и най-малкият коментар от типа: „а бе, може ли така, какво правите?” е означавал в годините на комунизма изпращане в лагер или изселване. Или виц да кажеш за тъп комунист: пази Боже. Не ти мърда лагера. Като много често са обявявали изселените и за „луди”. Така например в град Бяла 8 000 изселени граждани властта обявява за „луди”. И започват да правят експерименти върху „лудите”. В лагерите хората стават и храна за свинете. В лагера на смъртта „Белене“, там, където човешката личност е смазана и унижена, комунистите-садисти цинично поставят над входния портал надпис, цитат от съветския писател Максим Горки,: „Човек - това звучи гордо!“. А на изхода се чете „мисъл” на световноизвестен съветски престъпник – Феликс Дзерджински: „Ако врагът не се предаде, той се унищожава“!

И накрая искам да припомня – затова вече говорихме, че нашите национални революционери Левски, Ботев, Захари Стоянов, Стамболов и останалите, винаги са смятали, че злото у нас идва от Русия. Всички престъпления, които осъществяват през ХХ век българските комунисти са вдъхновени, финансирани, подкрепяни, насочвани и насърчавани от Съветския съюз. Всъщност, за руснаците не е нужно аз да говоря. Достатъчно е да цитирам Христо Ботев, който доста живо и нагледно пише още през 1875 година: „в едно село казаците извързаха сичките старци, мъже и ергене и не оставиха не една жена необезчестена, ни една мома неразвалена и ни едно дете неизнасиловано. Тие испокрадоха имането и покъщнината на селяните, испоклаха им птиците и добитакът и сичкото това премина ненаказано... На мяста даже и кръв са пролея! Секи човек и секи народ тегли от умът си. Кой ни е крив, когато ние със своето воловско търпение в сяко едно отношение са стараем да докажем, че сме родени за тояга. „Трай душо, черней кожо!“ е девизата на нашия живот.” Приятна вечер!



Тагове:   БСП,   БКП,   комунизъм,   пропаганда,


Гласувай:
1



1. 1997 - Слепота
12.02.2017 22:21
Хвърлените уранови бомби до западната ни граница защо не видяхте? Дали защото на автори като горния им плащат да не виждат света с очи, а чувайки шума на банкнотите?
цитирай
2. rockbul - Явно притежавате особен вид очила ...
14.02.2017 21:37
Явно притежавате особен вид очила за да видите "уранови бомби"...? По- скоро си спомнете за Чернобилската бомба, защото от нея измряха бая хорица, а тези фантазии за западната граница все още не са взели жертви. Човека говори истината и не необходимо някой на някого да плаща.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: rockbul
Категория: Забавление
Прочетен: 1028699
Постинги: 249
Коментари: 563
Гласове: 1362
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031