Прочетен: 2087 Коментари: 0 Гласове:
Последна промяна: 04.09.2010 13:50
Бутилираната вода във вашата кола е много опасна!
В шоуто на Елен (The Ellen DeGeneres Show) , Шерил Кроу заявява какво е причинило рака на гърдата и.Водата от пластмасови бутилки в колата е дефинирана като една от най-честите причини за високи нива на диоксин в тъканите на млечната жлеза, а диоксините са силно канцерогенни. Онкологът на Шерил Кроу и е казал: - Не трябва да се пие бутилирана вода, оставена в колата! Топлината реагира с химикали в пластмасата на бутилките, които отделят диоксини във водата. Диоксините са токсини, които все по-често се намират в пробите от биопсичен материал от рак на гърдата.Така че, жените трябва да бъдат внимателни и да не пият вода от бутилки, оставени на топло! Тази информация всеки трябва да я знае и тя може да се окаже животоспасяваща! Използвайте бутилки от неръждаема стомана или от стъкло, а не пластмасови! Нека всеки, който има жена, дъшеря, приятелка знае! Тази информация се разпространява и от медицинския департамент на армията на САЩ. Не слагайте пластмасови кутии с храна в микровълновата печка! Не замразявайте вода в пластмасови бутилки във фризера! Не поставяйте храна в найлонови опаковки в микровълновата печка! Диоксините са химикали, които причиняват рак, особено на гърдата...Диоксините са силно отровни за клетките на тялото ни! Наскоро Едуард Фуджимото, който е уелнес програмен мениджър в Castle Hospital, обясни рисковете от диоксините в телевизионно предаване. Той говори за опасността от диоксините. Той каза, че не трябва да използваме пластмасови съдове в микровълновата печка. Това важи с особена сила за храни, съдържащи мазнини. Г-н Фуджимото казва, че комбинацията от мазнини, висока температува и пластмаса освобождават диоксини и те навлизат в тялото ни. Той препоръчва да се използват стъклени или керамични съдове за подгряване на хранителните продукти в микровълновата. Така се получават същите резултати, само че без диоксин. Полуфабрикатите трябва да се отстранят от пластмасовата си опаковка и да се затоплят в някой стъклен или керамичен съд. Хартиените съдове не са лоши, но не знаем каква е хартията, затова е по добре стъкло или керамика. Фолиото, с което е обвита храната също е опасно при затопляне в микровълнова и трябва да се маха.